Refurbished iPhones van de zaak? Een verstandige keuze!

brand
Zakelijk refurbirshed iphone

Refurbished iPhones van de zaak? Een verstandige keuze!

iPhones domineren de zakelijke smartphonemarkt en dat is niet voor niets. Apple hecht veel waarde aan gebruiksgemak, zet vol in op de bescherming van jouw privacygevoelige gegevens én iPhones hebben een zeer lange software-ondersteuning van gemiddeld 5 jaar. Dat is veel langer dan bij veel Android-toestellen, die slechts zo’n 2 jaar ondersteund worden. De dominantie van Apple in de zakelijke markt is dus logisch. Wil je iPhones voor zakelijk gebruik aanschaffen, dan moet je wél diep in de buidel tasten en ontkom je niet aan een afschrijvingsverplichting. Tenzij je aankoop goedkoper is dan 450 euro. Maar zie er maar eens één te vinden voor dat bedrag of minder. Bij Forza vind je een betaalbaar én betrouwbaar alternatief voor nieuw: refurbished!

Refurbished: een betrouwbaar alternatief voor nieuw

Bij aanbieders die over het Keurmerk Refurbished beschikken worden refurbished iPhones grondig gecontroleerd, gerenoveerd en gereinigd. Hierdoor is de technische staat 100% functioneel en evenaart het de kwaliteit van nieuw. Daarnaast krijg je daar 24 maanden technische garantie bij. Devices met technische defecten of uit een inruilprogramma krijgen op een professionele manier een tweede leven. Omdat ze niet nieuw zijn, bespaar je fors op de nieuwprijs. En dát maakt het interessant voor zakelijk gebruik.

Refurbished iPhone voor minder dan 450 euro

Een telefoon die goedkoper is dan 450 euro mag je in één keer aftrekken van de winst. Hierbij gaat het om de kosten per product, niet per bon. Als jij dus 8 toestellen nodig hebt om je werk te kunnen doen, mag je er gewoon in één keer 8 kopen en per stuk opvoeren bij de fiscus. En dat levert belastingvoordeel op. Dat maakt een refurbished iPhone dus wel héél interessant, want die kost vaak minder dan 450 euro. Wat dacht je van de iPhone X refurbished met OLED-beeldscherm, een dubbele 12 megapixel camera en Face ID? Ook de compacte en snelle refurbished iPhone 8 van Forza, die in hetzelfde jaar is uitgebracht, blijft ruim onder de 450 euro. Het zijn stuk voor stuk devices die vanwege hun kracht, gebruiksgemak en veiligheid uitstekend geschikt zijn voor zakelijk gebruik en nog járen meekunnen.

Snel klaar voor zakelijk gebruik

De Belastingdienst bepaalt niet hoe jij je werk moet doen, maar controleert wel of jij je bedrijfsaankopen daadwerkelijk zakelijk gebruikt. Als je refurbished iPhones voor zakelijk gebruik koopt, vraag bij aanschaf dan ook meteen Apple DEP (Device Enrollment Program) aan. Je aankopen worden dan klaargemaakt voor zakelijk gebruik, waarbij elk toestel via de systeeminstellingen naar wens kan worden ingesteld. Zo sluit het naadloos aan bij jouw manier van werken en kun je óók meteen aantonen dat de devices voor zakelijke doeleinden worden gebruikt. Dat is een win-win situatie.

Van de iPhone die je hebt naar de iPhone die je wilt

Ben je na 2 jaar uitgekeken op een device? Dat is begrijpelijk. Gelukkig zijn de refurbished iPhones die je nu bij Forza koopt over een aantal jaar nog geld waard. Als het device in goede staat is en in aanmerking komt voor inruiling, zorgen we ervoor dat het een nieuwe eigenaar krijgt. Jij kunt op jouw beurt de contante uitbetaling gebruiken als korting op nieuwe refurbished iPhones. Dat is niet alleen financieel aantrekkelijk, maar óók enorm duurzaam!

Van duur naar duurzaam met refurbished

Met een refurbished iPhone van Forza kun je veele kosten besparen. Je schaft een betrouwbaar product aan van goede kwaliteit en voor een zachte prijs. En dan heeft het nog eens belastingvoordelen, die we eerder in dit artikel hebt genoemd. Daarnaast lever je tegelijkertijd een belangrijke bijdrage aan het behoud van het milieu. Als dat niet van duur naar duurzaam is!

Dit is sponsored content. 

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *