Wat is WhitePress en welke diensten biedt het platform aan?

brand
Content marketing platform WhitePress

Wat is WhitePress en welke diensten biedt het platform aan?

Wil je je omzet laten stijgen? Tegenwoordig is de vindbaarheid van je bedrijf op Google één van de belangrijkste factoren om te bepalen of je succes hebt of niet. Contentmarketing Platform WhitePress helpt je bij het verbeteren van je vindbaarheid aan de hand van het plaatsen van advertenties op bijpassende blogsites. Wat is WhitePress en welke diensten biedt het aan? Dat lees je in dit artikel.

Wat is WhitePress?

WhitePress is een Cotentmarketing Platform dat onder andere influencer campagnes ondersteunt. Dit platform fungeert in feite als een bemiddelaar tussen adverteerders en uitgevers en influencers. Bedrijven kunnen tegen betaling hun advertentie op een blogsite plaatsen, zodat hun bedrijf of aanbiedingen onder de aandacht komt bij een groter publiek. Hierdoor kunnen contentmarketingactiviteiten en influencer marketing op grote schaal worden uitgevoerd. Dit Contenmarketing Platform biedt als grote voordeel dat zowel het aanbieden als het innemen van advertentieruimte op één plaats gebeurt. Bovendien is het Contentmarketing Platform beschikbaar in meerdere talen en is er een zoekmachine waarmee gebruikers eenvoudig hun zoekopdracht kunnen uitvoeren. Ook kunnen gebruikers promoties toevoegen aan de advertentie en de resultaten volgen aan de hand van statistieken.

 

Wat voor soort diensten kun je via het WhitePress-platform bestellen?

Het WhitePress-platform biedt verschillende diensten aan, die je kunt bestellen. Zo kun je een gloednieuwe tekst bestellen. Je kunt hierbij zelf de lengte en kwaliteit van de tekst kiezen, met prijzen die starten vanaf € 19 voor een basisartikel. Uitgevers kunnen hun website aan het platform toevoegen en artikelplaatsing aanbieden in specifieke categorieën om zo geld te verdienen. Elke website wordt eerst geverifieerd en goedgekeurd, voordat het aan de database van WhitePress wordt toegevoegd. De potentiële klant/adverteerder kan de website van de uitgever vervolgens vinden via de ingebouwde zoekmachine van het Content Marketing Platform. Wanneer de adverteerder een bestelling plaatst voor publicatie op de website van de uitgever, wordt alles afgehandeld in het systeem van WhitePress en ontvang je praktische meldingen over elke stap tot aan de publicatie.

 

Wie kan het WhitePress-platform gebruiken en voor wat voor activiteiten?

Meer verkeer en zichtbaarheid

Het WhitePress platform is bedoeld voor verschillende doelgroepen, die via het Content Marketing Platform met elkaar in contact kunnen komen. Over het algemeen is het platform bedoeld voor adverteerders, uitgevers en copywriters. Adverteerders zijn op zoek naar een pagina van hoge kwaliteit om een advertentie op te plaatsen zodat ze hun zichtbaarheid op Google kunnen verbeteren. Die kunnen ze vinden bij uitgevers die relevante content op hun website kunnen plaatsen. Bij interesse kunnen adverteerders een bestelling aanvragen en zodra deze is goedgekeurd kunnen de publishers er geld mee verdienen. Mis je de juiste content voor jouw marketingactiviteiten? Dan kun je gemakkelijk bestellen bij de copywriters van WhitePress.

Hoe gebruik je WhitePress om meer zichtbaarheid en verkeer te krijgen?

Meer zichtbaarheid en verkeer krijgen via WhitePress is eigenlijk vrij eenvoudig:

  1. Inhoud van artikel toevoegen of bestellen. Je kunt je eigen artikel kopiëren/plakken of een nieuw artikel bestellen via een van de SEO-georiënteerde copywriters van WhitePress.
  2. Selecteer een aanbieding. Gebruik de zoekmachine om een passende website en publicatie-aanbieding te vinden waarvan de gedetailleerde beschrijving aan he behoeften voldoet.
  3. Plaats je bestelling. Zodra je bestelling is geplaatst, wordt deze direct naar de uitgever gestuurd voor uitvoering. WhitePress controleert of de publicatiedeadlines worden gehaald.
  4. Analyseer het verkeer en de betrokkenheid van het publiek. Gebruik het gratis trackingscript om de betrokkenheid van lezers bij je content te zien.

Standaard biedt WhitePress artikelmonitoring voor 12 maanden aan. Van elk artikel dat via WhitePress wordt geplaatst, wordt de publicatie door de klant geverifieerd. Gedurende 12 maanden na publicatie voert het systeem een dagelijkse controle uit om er zeker van te zijn dat er niets is veranderd in het artikel. Als dit toch het geval is, nemen medewerkers van WhitePress contact op met de uitgever van de website om dit op te lossen.

Hoe gebruik je WhitePress voor het bestellen van publicatie en content in het Engels en in andere talen?

Publicatie content in andere talen

WhitePress is beschikbaar in vele landen en talen. Als Nederlander krijg je automatisch Nederlandse content te zien. Maar wat als je publicatie en content in het Engels of een andere taal wilt bestellen? Daarvoor biedt WhitePress de mogelijkheid om artikelen in 27 talen te publiceren op meer dan 50000 websites en blogs in heel Europa en daarbuiten. Wanneer je een account aanmaakt bij WhitePress heb je de mogelijkheid om publicaties te bestellen in alle markten waarin WhitePress actief is. WhitePress biedt ook native-sprekende copywriting, teamondersteuning in de lokale taal en tenslotte facturering op basis van de factuur in het land van registratie.

Thomas Lapperre

Eigenaar Bloeise. Neemt altijd de zakelijke insteek. Schrijft over organisatie, IT infrastructuur en innovatie. Voor digitale bureaus, IT-bedrijven en mkb-bedrijven. Link met mij op LinkedIn.
Alle artikelen van Thomas Lapperre

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *