WordPress ondersteuning – gevonden!

brand
WordPress ondersteuning gezocht

WordPress ondersteuning – gevonden!

Ben jij handig met WordPress? Vind jij snel de juiste foto bij een blogartikel? Lees verder, Bloeise is op zoek naar ondersteuning met WordPress voor meerdere sites. DEZE VACATURE IS REEDS VERVULD.

We beheren zo’n 130 sites waarvan Bloeise het vlaggeschip is en de 30+ HQ-sites en affiliate sites onze rising stars. De overige 100 sites gebruiken we voor linkruil en het plaatsen van gastblogs. Daar hebben we ondersteuning bij nodig:

 1. Op factuurbasis vanuit je eigen bedrijf, maandelijks.
 2. Met vrijwaringsverklaring: je verklaart hiermee alleen en uitsluitend de aangewezen bronnen voor afbeeldingen te gebruiken: Pexels en Pixabay. Géén Google en Flickr, want daar krijgen we problemen mee.
 3. Blogs plaatsen op basis van checklists: blogs voor klanten, blogs voor SEO, persberichten, gastblogs… er zijn veel verschillende smaken. Maar allemaal hebben ze een meta-description, minimaal twee afbeeldingen (rechtenvrij!), categorie, video en keywords voor interne links nodig. Je kan een schrijffout spotten, je snapt hoe SEO werkt.
 4. Linkbuilding: elke blog geplaatst heeft ook een aantal startpaginalinks voor nodig, daarvoor hebben we een externe tool. Soms komt er een opdracht binnen om links te plaatsen. Ervaren met linkruil? Dan hebben we een wensenlijst en praktische tools voor je.
 5. WordPress skills:  je draait je hand niet om voor het toevoegen van een categorie, het nalopen van blogs op interne link keywords of het instellen van WordFence. Onze magische blokken op Bloeise.nl heb je snel onder de knie. Kun je ook een funnel opbouwen? Weet je praktische tooling die ons helpen? Ervaring met links uitwisselen? Nog beter!

Hoe we werken

 • Maakt niet uit waar je zit in de wereld, als je maar een klantblog snel live kunt zetten.
 • Contact via Google Hangout, Slack en gedeelde drive (OneDrive).
 • Vast aantal uren tot 8 uur per week mogelijk.
 • Je factuur zsm betaald.

Voor wie? Typische werkstudent die reist

Als je handig met de computer bent, secuur kunt werken én je afspraken nakomt, dan ben je al snel geschikt. We zoeken dan ook iemand die een scherp uurloon (richting werkstudent uurloon) vraagt, bedrijven en seniors hoeven daarom niet te reageren. Deze job is een interessante bijklus voor jonge mensen die graag reizen. Het is grotendeels invoerwerk waarbij je ook veel zult bijleren over SEO, affiliate marketing, linkbuilding en sponsored content.

DEZE VACATURE IS REEDS VERVULD

Interesse? Contact Thomas!

Hashtags: #vacature #gezocht #webondersteuning #webmaster #werkstudent #webstudent #bijbaan #editor? #linkbuilder

Thomas Lapperre

Eigenaar Bloeise. Neemt altijd de zakelijke insteek. Schrijft over organisatie, IT infrastructuur en innovatie. Voor digitale bureaus, IT-bedrijven en mkb-bedrijven. Link met mij op LinkedIn.
Alle artikelen van Thomas Lapperre

Reacties

2 Reacties
 • Fouad Abdellaui schreef:

  Hi,

  Staat deze opdracht nog open?

  Met vriendelijke groet,

  Fouad Abdellaui

  • Thomas Lapperre schreef:

   Hi Fouad, dank voor je reactie. Deze is reeds vervuld! Ik zal het er even bijzetten. – Thomas

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *