Blog over Google vindbaarheid optimalisatie en linkbuilding en seo uitbesteden

Bloeise zoekt Online tekstschrijver – Thuiswerk freelance / parttime

Deze vacature is nu gesloten. Nieuwe sollicitaties worden niet meer behandeld. Iedere sollicitant krijgt persoonlijk bericht. Hartelijk dank voor alle reacties. 
(meer…)

  mercedes auto - relatiegeschenken voor imago en branding

  Branding voor beginners: 4 tips voor een sterker imago

  Iedere ondernemer weet dat je een naam en een logo nodig hebt om jezelf in de markt te zetten. Want zonder een sterk imago weet niemand wie je bent en waar je voor staat. Maar branding gaat veel verder dan simpelweg je logo op ieder bedrijfsmiddel en poststuk stempelen. Vier tips om je bedrijfsimago te versterken.

  (meer…)

   Suitcases of Peru: slimme Airport marketing

   Airport marketing met koffers

   • Brand ambassadeurs: Een aantal Peruanen die veel reizen, kregen een gratis koffer, geïllustreerd met beroemde Peruaanse toeristenlocaties en landschappen. Onder andere de zangeres Sonia Morales, de zanger Diego Dibós, de actrice Magdiel Ugaz en tv-persoonlijkheid Gonzalo Torres.
   • Display: Deze koffers reizen de wereld rond en komen overal op de baggage carrousel. Zonder extra advertentiekosten wordt Peru gepromoot in luchthavens wereldwijd, iets wat normaliter heel veel geld kost. Een display ad in New York kost bijvoorbeeld $ 124,000 per jaar en in London al snel $ 260,000 per jaar. De campagne leverde $ 5.4 miljoen aan publiciteit op, en de video zelf kreeg 1.6 miljoen views en 16,000 shares.
   • Brand activiatie: via de Facebookpagina van Peru kan iedereen een koffer bestellen. Ze zijn dan nu ook uitverkocht.

    

    

    SEO Linkbuilding uitbesteden

    Gratis of goedkope linkbuilding? Kosten zijn onvermijdbaar

    Iedereen die hoger wil scoren in Google komt vanzelf uit bij het bouwen van backlinks naar zijn website. Op zoek kom je eerst uit bij gratis linkbuilding tips en uiteindelijk kijk je toch ook maar naar goedkope linkbuilding. Maar beschouw je linkbuilding als langdurig marketingmiddel, dan zie je vanzelf een andere ROI en ook een ander kostenplaatje. Dit artikel duikt in de kosten van linkbuilding: valkuilen, opbrengsten en praktische tips.  (meer…)

     Google Analytics logo

     Cursus Google Analytics Professional winnen?

     weggeefactie door Learnit

     Maakt u al gebruik van Google Analytics maar zou u graag nog meer inzicht willen krijgen in het surfgedrag van uw bezoekers? Doen dan mee met deze weggeefactie! Bloeise mag een cursus Google Analytics Professional weggeven t.w.v. € 575.

     ACTIE IS GESLOTEN PER 13 MAART. Winnaar is bekend! (meer…)

      Social media onderzoek 2016 Newcom

      115 verrassende feiten over social media

      Gastblog door Nevena Tamis

      Social media bestaat pas sinds december 2003, maar in de afgelopen 14 jaar heeft deze internet tak zich zo sterk verweven met het dagelijks leven van de meeste mensen én de dagelijkse gang van zaken in bedrijven, dat het niet meer weg te denken is uit onze huidige samenleving. Social media is al lang niet alleen meer de plek voor het verkrijgen en onderhouden van sociale contacten, maar het wordt ook gebruikt als een dagelijks bron van nieuws. Ook is het een platform voor het vinden van werk. Door bedrijven wordt social media actief ingezet voor zowel promotie als voor het rekruteren van personeel. Social media speelt onmiskenbaar een hoofdrol in de maatschappij van vandaag de dag en het is nog niet te voorspellen wat dit gaat betekenen in de toekomst. In dit artikel en bijbehorende infographic onderaan lees je 115 feiten over social media die je waarschijnlijk nog niet wist.

      (meer…)