Website Onderhoud

Je website is gebouwd. Hoe laat je deze nu groeien? Word je nu automatisch gevonden door Google of moet je daar nog iets voor doen? En hoe wil je zorgen dat je bezoekers terug blijven komen na een eerste bezoek?

Website onderhoud is als het onderhouden van een huis

Net als met een huis blijft onderhoud van een website altijd nodig

Continue website onderhoud

Een website is net als een huis: nooit af. Continue onderhoud aan je website is nodig om je zoekmachine posities te behouden, je bezoekers te blijven boeien én nieuwe bezoekers te werfen. Hoe onderhoud jij je website nu?

Website onderhoud op maat (foto van rolmaat)

Website onderhoud op maat

Website beheer op maat

Iedere website is anders. Dus ook het onderhoud.  Bloeise beheert en onderhoudt je website op een kost-efficiënte manier die past bij jouw onderneming. Zodat je website altijd goed gevonden wordt door de zoekmachines, er regelmatig nieuws en content op je website staat en je beter gevonden wordt op voor jouw relevante zoekwoorden.

Website onderhoud met content en SEO

Bloeise schrijft content voor je website: nieuws, persberichten, pagina’s en veelgestelde vragen. Al die content is vervolgens prima te verspreiden met een nieuwsbrief. Bloeise geeft ook social media advies en trainingen voor de inzet van Facebook en Google+.  SEO staat voor zoekmachine optimalisatie: hoe zorg je ervoor dat je goed gevonden wordt in Google op relevante zoekwoorden? Die jouw bedrijf meer omzet opleveren? Bloeise bouwt structureel aan je positie in Google door het verwerken van de juiste keywords in je website, en het bouwen van relevante links. (linkbuilding)

Een Bloeise abonnement voor het onderhouden van je website is maandelijks opzegbaar. Aanpassingen staan snel online.  Het schrijven van content gebeurt in regelmatig overleg. Bloeise biedt ook een website analyse aan met een keyword onderzoek voor de SEO.

Website Onderhoud aanvragen

Vul het formulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact op voor een vervolg.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Het contact opnemen is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets. Meer weten over de noodzaak van website onderhoud? Bekijk deze video van Matt Cutts  (Google). Liever direct even bellen? Bekijk de contactgegevens. Benieuwd voor wie Bloeise allemaal werkt? Bekijk de klanten van Bloeise. Meer weten over Bloeise als bedrijf? Lees over Bloeise.