Online marketing en social media cursussen

Echt je kennis op gebied van marketing bijspijkeren in één of meerdere dagen? Vind hieronder die cursus online marketing of cursus social media die bij jou past. Deze online marketing cursussen (Utrecht, Amsterdam en randstad) worden door Bloeise aangeboden in samenwerking met Management Career:

startgarantie-cursus-online-marketingStartgarantie: deze opleidingen en workshops gaan gegarandeerd van start;
korting-cursus-content-marketingKortingen tot maar liefst 40 procent;
erkende-opleiders-cursus-social-mediaErkende opleiders zoals Utrecht Business School en Eduvision;

Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder. Op zoek naar een persoonlijke een-op-een cursus zakelijk bloggen? Bekijk de cursus B2B bloggen. In overleg is een 1 op 1 cursus content marketing mogelijk, of bekijk het aanbod hieronder. Bloeise geeft ook dagdeel online marketing workshops op verzoek op locatie.

Cursussen


Veelgestelde vragen cursus online marketing / social media

Voor wie zijn deze cursussen bestemd?

De cursussen liggen op HBO-niveau en zijn typisch bedoeld voor: marketeers, marketing managers, social media of community managers, brand managers, web managers, webredacteuren en (online) communicatie- adviseurs. Kortom: iedereen die werkzaam is in het online-, marketing- of communicatievak en die daarin verder wil. Ben je er echter nog niet werkzaam in en wil je dat wel, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag op weg en kan ook op maat begeleiding bieden.

Wie geeft deze cursussen nu precies?

Dat verschilt per cursus. Het cursusaanbod is van Managementcareer.nl en Utrecht Business School. Alle cursussen worden door erkende opleiders gegeven.

…Maar Bloeise biedt toch ook workshops en cursussen?

Dat klopt! Specifiek de Facebook marketing Workshop en Starten met SEO Workshop van een dagdeel en de cursus zakelijk bloggen op basis van online een-op-een begeleiding. Bloeise doet deze echter op verzoek: zonder aanvraag is er geen workshop. Bovenstaande cursussen hebben een startersgarantie.

Wat houdt die startersgarantie precies in?

Wanneer je je inschrijft voor een cursus, is het gegarandeerd dat de curus ook daadwerkelijk plaatsvindt. Dus ook als er te weinig deelnemers zijn bijvoorbeeld.

Waarom is dit interessant voor mij?

Op dit blog deel ik belachelijk veel informatie over Facebook marketing en Content marketing. Ideaal om een specifieke vraag te beantwoorden of je op gang te helpen. Maar dat is toch heel iets anders dan een, twee of drie dagen afgezonderd klassikaal de materie te doorgronden en ervaringen te vergelijken. Door de startersgarantie ben je verzekerd van een definitieve datum dat je echt kennis opdoet en leert toepassen. De cursussen hebben ook een scherpe korting waardoor het pas echt een interessant verhaal wordt.

Welke cursussen zijn er allemaal?

De nadruk ligt op online marketing en social media. Denk aan strategische onderwerpen zoals: branding & positioneren, contentstrategie, online content marketing, merkconsistentie & brand alignment, business development & innovatie, strategisch brand management, online leadgeneratie & community management, contentstrategie & content marketing / inbound marketing, content marketing & zoekmachine marketing. Mijn advies: zet eerst helder voor jezelf op papier wat je precies wilt leren en welke doelen je wilt behalen. Kijk daarna pas welke cursussen daar goed bijpassen. Bookmark (CTRL + D in Chrome) gerust deze pagina voor latere referentie.

Alleen online marketing cursus Utrecht? Of ook verder in het land?

De meeste cursussen worden gegeven door Utrecht Business School, gevestigd in Utrecht. Andere erkende opleiders zullen zorgen voor online marketing cursus in Amsterdam en randstad.

Hoe gaat het boeken?

De cursus boek je online. Je zit op Bloeise.nl en via een iFrame boek je op Managementcareer.nl. De leveringsvoorwaarden van Management Career gelden en worden ook tijdens het boeken duidelijk onder de aandacht gebracht. Na boeking ben je automatisch ingeschreven voor de cursus. De opleider neemt ook binnen 24 uur contact met je op. Je ontvangt een factuur voor de afdeling administratie (met de korting erin verwerkt).

Ja maar…..

Heb je verdere vragen over deze cursussen? Mail dan Management Career direct hier, wij krijgen dan ook een mailtje daarvan. Wil je contact met Bloeise? Zie onze contactgegevens.